Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

2 - 2 ο φιλικός ΑΟ Κέρκυρα - Παναιτωλικού

Με σκορ 2-2 τελείωσε ο φιλικός αγώνας της Κυριακής που έδωσε η ομάδας της Κέρκυρας απέναντι στην ομάδα του Παναιτωλικού. Ο.Α.Ο.Κέρκυρα κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας Μ.Τεννέ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Το σκορ άνοιξε για την Κέρκυρα στο 34΄ ο Reuperne όταν από το χώρο του κέντρου είδε τον Μπαμπανιώτη εκτός της εστίας του και με σουτ τον κρέμασε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.
Στο 57΄ ισοφάρισε η ομάδα του Παναιτωλικού σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά γκολ του Γκουρμά.
Στο 62΄ ο Κολοτούρος και στην προσπαθειά του με προβολή να στείλει τη μπάλα σε κόρνερ αυτή πήρε περίεργη τροχιά από τα φάλτσα που είχε και κατέλειξε στα δίχτυα της Κέρκυρας κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 2-1 για την ομάδα του Παναιτωλικού.
Στο 68΄ σε μία πολύ ωραία αντεπίθεση για την ομάδα μας και από δεξιά βγήκε ωραία μπαλιά προς τον Μουστόγιαννη ο οποίος με πολύ ωραία εκτέλεση πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του τέρματος του Παναιτωλικού διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Κατεμής (61΄ Μπακάκης), Λόπεζ (84΄ Πασάς), Γκούρμα (70΄ Μανίκας), Ζουρούδης (61΄ Βίλαρ), Μαρτελότο (55΄ Μπαϊκαρά). Γκόλιατς, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος (55΄ Μόρετς), Δέντσας (61΄ Μουμίν), Μπελεβώνης (46΄ Χάτζιτς).
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης (75΄ Ψωμιάδης), Gustavo, Κολοτούρος, Reuperne (86΄ Μυρίλλας), Smart (63΄ Λαμπρόπουλος), Silva (55΄ Βιτουλαδίτης), Κοντοδήμος (61΄ Μπράτος), Μπουτζίκος (46΄ Βενέτης), Πελαγίας, Ιωάννου (46΄ Νικολόπουλος), Μακρυδημήτρης (46΄ Μουστόγιαννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: