Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Συνάντηση Βόσδου με τον Υπουργό Τουρισμού

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών κ. Σωτήρης Βόσδου σήμερα στις 10:00, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων των Υπουργείων και των Περιφερειών, στο Γενικό λογιστήριο του Κράτους, σχετικά με τη μεταρρύθμιση του κρατικού προϋπολογισμού και την εισαγωγή προϋπολογισμού Προγραμμάτων.
Η σύσκεψη έχει θέμα: "Προϋπολογισμός Προγραμμάτων / Απόδοσης. Το νέο σύστημα προϋπολογισμού και η προετοιμασία της εφαρμογής του".
Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αθανάσιο Μπούρα για το ΕΣΠΑ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
Παράλληλα σήμερα στις 4 μ.μ. ο κ. Βόσδου θα συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας, υπό την Προεδρία του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ειδικής Γραμματείας του Υπουργείου, με αντικείμενο το συντονισμό για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων τουριστικής ανάπτυξης στο ΕΣΠΑ.

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΣΚ
Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009 ο Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων κ. Στέφανος Αγιάσογλου.
Ο κ. Αγιάσογλου, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών, θα έχει σύσκεψη με το Νομάρχη Κέρκυρας και Δημάρχους. Την σύσκεψη θα απασχολήσουν θέματα σχολικής στέγης που προγραμματίζονται να κατασκευαστούν μέσω ΣΔΙΤ αλλά και με άλλους πόρους.
Στην συνέχεια ο κ. Αγιάσογλου θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της ΠΙΝ κ. Σωτήρη Βόσδου με αντικείμενο τον προγραμματισμό έργων στα Ιόνια Νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: