Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή Τσάρου

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα συνέβη το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 10 το βράδυ στην Ε.Ο. Κέρκυρας - Λευκίμμης, στην περιοχή Τσάρου.
Το ΙΧΕ αυτοκίνητο οδηγούμενο από 37χρονο αλλοδαπό κάτοικο Κέρκυρας, παρέσυρε τον 69χρονο Goxhaj Xhevit του Dino και της Fatime (γενν. 5/1/1940 στην Αλβανία) κάτοικο περιοχής Βρυώνη με αποτέλεσμα να επιφέρει τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Αχιλλείων.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Θανάσιμα τραυματισμένος ανευρέθη από οδηγό απορριμματοφόρου ο 43χρονος Ανθης Ευστάθιος του Σπυρίδωνα, γενν. 27/9/1966, κάτοικο εν ζωή Γαρδελάδων το Σάββατο στις 08.45 το πρωί, στη θέση "Κουνουπένα" Δ.Δ. Σκριπερού Δήμου Παλαιοκαστριτών.
Ο αυτόχειρας ευρισκόμενος μόνος στο ΙΧΦ ιδιοκτησίας του, αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του πατέρα του στο πρόσωπο προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Παλαιοκαστριτών.

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Στη Νησίδα Βίδο, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος την Κυριακή στις 6 το απόγευμα διότι επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε 4 λουόμενες οι οποίες βρίσκονταν στην παραλία με περιβολή μπάνιου, προβαίνοντας στην συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.
Ο δράστης με την σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας.

ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Στο αλσύλλιο Μον Ρεπό αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν το περασμένο Σάββατο στις 2 το μεσημέρι, σε εμφανή σημείο, ναίλον σακούλα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 205 γραμμ. Περίπου.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: