Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ηλεκτρονική πύλη εξυπηρέτησης πολιτών από τον Δήμο Κερκυραιών

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τους δημότες, ο Δήμος Κερκυραίων υλοποιεί το έργο: "Ηλεκτρονική Πύλη Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Κερκυραίων" που είναι ενταγμένο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Κοινωνία της Πληροφορίας".
Βασικό αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, το οποίο θα υποστηρίζει την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών.
Κάθε πολίτης θα μπορεί να συνδεθεί με την ηλεκτρονική πύλη του Δήμου Κερκυραίων και να επωφεληθεί από μια σειρά on-line υπηρεσιών.
Η παρουσίαση του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2009 και ώρα 10:30 π.μ., από την ανάδοχη ένωση των εταιριών, στην αίθουσα του Ιονικού Πολιτιστικού Κέντρου (Φαληράκι).

Ο ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ

Την Κυριακή 28/06/2009 και ώρα 16:45 θα επισκεφθούν το Δήμαρχο Κερκυραίων κ. Σωτήρη Μικάλεφ, ο Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας κος Vuk Jeremic, o βοηθός του Υπουργού κος Vuk Zupic, οι Πρέσβεις κος Dragan Zupanjevac και κα Mira Beham και ο σύμβουλος του ΥΠ. ΕΞ. Damjan Miskovic-Kmjevic. Μετά το τέλος της συνάντησης θα ακολουθήσει επίσκεψη στη νησίδα του Βίδο όπου και θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: