Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Η Δύναμη Παρέμβασης ετοιμάζεται...

Συνεδρίασε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009 η Συντονιστική Επιτροπή της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ" διευρυμένη με νέα μέλη της κίνησης και με τα εξής θέματα:
1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ
2. ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
3. ΟΡΙΣΜΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
Εκτιμάται ότι η σημερινή Δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Κερκυραϊκού λαού. Η στασιμότητα η αναποτελεσματικότητα και η συνεχείς αυξήσεις σε βασικά αγαθά όπως το νερό, χαρακτηρίζουν την έως σήμερα πορεία της.
Από την άλλη πλευρά η αδυναμία υλοποίησης των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει οδηγήσει σε πλήρη απαξία και υποβάθμιση το όργανο με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μέλλον της πόλης.
Γι αυτό νιώθουμε την υποχρέωση για άλλη μια φορά να τονίσουμε ότι είμαστε πλήρως αντίθετοι στην πολιτική της σημερινής Δημοτικής αρχής και θεωρούμε ότι η "ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ" μπορεί και πρέπει να αποτελέσει, στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, το μοναδικό πόλο συσπείρωσης όλων αυτών των Κερκυραίων που πέρα από την οποιαδήποτε προτίμηση για τους υπάρχοντες πολιτικούς φορείς, έχουν διάθεση και προοπτική να αγωνιστούν για την πόλη μας με σεβασμό στο περιβάλλον, στην Ιστορία της και στον πολιτισμό της.
Η μαζική συμμετοχή είναι απαραίτητη, διότι κανείς πολίτης αυτής της πόλης δεν περισσεύει στον αγώνα αυτό.
Εμείς για άλλη μια φορά, πιστοί στη συνέπεια των λόγων και των έργων μας, δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε κανενός είδους μικροπολιτικές και θα μπούμε πάλι μπροστά στον αγώνα για μια καλλίτερη Κέρκυρα.
Στη συνέχεια η Σ.Ε προχώρησε παμψηφεί στην επανεκλογή του Σπύρου Βεντούρα στη θέση του προέδρου της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ" και όρισε την επιτροπή εκλογικού αγώνα που απαρτίζεται από τους:
- Γεωργοτάς Σπύρος
- Διαβάτης Αντρέας
- Δελλίας Σπύρος
- Κρητικός Γιάννης
- Μπουνιάς Σπύρος
- Πιέρρης Γιάννης
- Χυτήρης Αριστείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: