Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Α. Κουρής: Μέτρα για τους πεζούς στην πόλη της Κέρκυρας

Στην προσπάθεια ασφαλούς πρόσβασης σε κεντρικά σημεία της πόλης πεζών αλλά και Ατόμων με Αναπηρία ξεκίνησε από χτες τις περιπόλους της τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από δημοτικούς αστυνομικούς με στόχο να συνετίσει τους συμπολίτες μας να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους σε διαβάσεις, πεζοδρομία και χώρους από ανήκουν σε ΑμεΑ.
Μάλιστα χτες πρώτη μέρα εφαρμογής του κλιμάκιου και κατεγράφησαν περίπου 80 παραβάσεις στάθμευσης σε πεζοδρόμια συμφώνα με τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Κουρή.
Μάλιστα ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να συνετιστούν και να μην εμποδίζουν τους ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν ένα περίπατο στην πόλη. Παράλληλα τόνισε ότι από σήμερα ξεκάνει και η υποβολή προστίμων σε όσους έχουν παραβιάσεις.
Όπως είπε «μετά από αρκετές καταγγελίες προχωρήσαμε στην σύσταση ενός οργάνου τριμελές αποτελούμενο από Δημοτικούς Αστυνομικούς το οποίο θα ελέγχει την περίμετρο του Ιστορικού κέντρου και τα προάστια μας με στόχο να συνετίσει τους συμπολίτες μας και όχι μόνο ώστε να μην παρκάρουν σε διαβάσεις και σε πεζοδρόμους».
ΡΕΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: