Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος από τον Ομιλο Louis

Σε μια σεμνή τελετή στο Δημαρχείο Μελιτειέων έγινε χθές η παράδοση του πυροσβεστικού οχήματος από τον όμιλο Louis, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, προς τον Δήμο Μελιτειέων.
Την παράδοση έκανε ο Περιφερειακός Διευθυντής του ομίλου κ. Ποσειδ. Θεοδώρου καθώς και ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου Regency k. Γ. Γεωργίου που βρίσκεται στην περιοχή Τζάκι Στρογγυλής του Δήμου Μελιτειέων.
Ο Δήμαρχος Μελιτειέων Ι. Λειβαδιώτης συγχαίρει και ευχαριστεί δημοσίως τον όμιλο Louis για την πρόθυμη ανταπόκριση για δωρεά του πυροσβεστικού οχήματος και υλικού μάρκας ISUZU TEMAJ SM 500 4x4 το οποίο φέρει πυροσβεστική υπερκατασκευή.
"Ο Δήμος Μελιτειέων εκτείνεται σε 67.054 στρέμματα εκ των οποίων τα 2/3 καλύπτονται από πυκνά δάση και ελαιόδεντρα που αποτελούν πηγή ζωής και πνεύμονα πρασίνου για τον τόπο και τη Χώρα μας. Υποσχόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε το πυροσβεστικό όχημα με τον καλύτερο τρόπο καθ' όλη την διάρκεια του έτους" ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μελιτειέων και συνέχισε
"Όλοι μαζί, πολίτες, εθελοντές, σύλλογοι, φορείς και Δήμος με την συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος θα δώσουμε και φέτος τη μάχη της δασοπροστασίας, αξιοποιώντας τη πολύτιμη δωρεά του ομίλου Louis” κατέληξε ο Δήμαρχος Μελιτειεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: