Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Ενδιαφέρουσα ημερίδα από την Eurobank

Ημερίδα με θέμα "H απογείωση της μικρής επιχείρησης & ο υποστηρικτικός ρόλος της Τράπεζας" οργανώθηκε από την Τράπεζα Eurobank EFG στις 12 Νοεμβρίου 2008 στo Νομό Κέρκυρας (Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace).
Στην ημερίδα βασικός ομιλητής της οποίας ήταν ο καθηγητής - εισηγητής Γιάννης Καλογεράκης, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ανάπτυξης που πρέπει να έχει η επιχείρηση και πώς ο επιχειρηματίας πρέπει να θέτει και να προσεγγίζει τους στόχους του, καθώς και τα τραπεζικά προϊόντα-εργαλεία που του προσφέρονται για την επιχειρηματική του δράση.
Μεταξύ άλλων, τονίστηκε η αναγκαιότητα προσαρμογής των μικρών επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα της Οικονομίας, οι προκλήσεις & προτεραιότητες για την επιχειρηματική ανάπτυξη και αναλύθηκαν ταυτόχρονα οι βασικές αρχές διαχείρισης των ανθρώπων που εργάζονται σε μία επιχείρηση και η ανάγκη για κουλτούρα εξυπηρέτησης των πελατών. Επιπλέον, επισημάνθηκαν οι βασικές αρχές marketing για μικρές επιχειρήσεις σε τοπικές κοινωνίες.
Τέλος, παρουσιάστηκε η δυναμική λειτουργίας και ανάπτυξης των οικογενειακών επιχειρήσεων και οι ομαλοί τρόποι διαδοχής από τις παλιότερες στις νεότερες γενιές
Στην ημερίδα, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και ΜΜΕ, καθώς και πλήθος κόσμου.
Από πλευράς Eurobank EFG παρέστησαν ο Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας της Διεύθυνσης Δικτύου κύριος Κυριάκος Κυριακόπουλος, στελέχη από τη Γενική Διεύθυνση και τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων, την Επιχειρηματική Μονάδα Personal Banking, τη Διεύθυνση Marketing Δικτύου, οι Διευθυντές, καθώς και όλα τα στελέχη των καταστημάτων του Νομού Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: