Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

"ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΜΑΝΔΟΥΚΙΩΤΩΝ": Απογραφή οχημάτων για τις θέσεις στάθμευσης

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου "Αδελφότης Μανδουκιωτών" καλεί όλους τους κατόχους οχημάτων, οι οποίοι διαμένουν στο προάστιο Μανδουκιού και κυρίως στις περιοχές: Πεταλά, Αγιάδες (Αγιος Ιωάννης Λάζος), Πλατεία Μανδουκιού, Βόγγολη (αι Γιώργης) και ακόμη επί της οδού Ξεν. Στρατηγού ή σε παρόδους αυτής, όπως προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Ξεν. Στρατηγού αρ. 110, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00 - 19.00 προκειμένου να γίνει απογραφή των οχημάτων, όπως αποφασίστηκε στην λαϊκή συνέλευση της 9ης Νοεμβρίου 2008.
Η παραπάνω απογραφή των οχημάτων διεξάγεται εθελοντικά από τον Σύλλογο και έχει σκοπό την ακριβή καταγραφή του αριθμού των οχημάτων, ώστε να αποσαφηνιστεί ο αριθμός των αναγκαίων θέσεων στάθμευσης στο προάστιο. Στην συνέχεια σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Κερκυραίων ο Σύλλογος θα επιδιώξει την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος στάθμευσης στο προάστιο και την ελεύθερη πρόσβαση όσων μονίμων κατοίκων επηρεάζονται άμεσα από την πεζοδρόμηση της οδού Ξεν. Στρατηγού.
Όλα τα στοιχεία που θα συλλεχθούν με την απογραφή θα επεξεργαστούν από το Δ.Σ. του Συλλόγου αποκλειστικά και μόνον για τον παραπάνω σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: