Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Πήγαμε καλά, υποσχόμαστε συνέχεια στις διεκδικήσεις

Σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή της ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Κέρκυρας τονίζει τα εξής:
“Στις 5 του Νοέμβρη, στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης του Ν. Κέρκυρας μας ανέδειξαν για μια ακόμη φορά πρώτη δύναμη με συντριπτική πλειοψηφία.
Τα μεγάλα ποσοστά αποδοχής, που συγκέντρωσαν τα ψηφοδέλτιά μας μας γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα και με ευθύνη, για να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, από την επόμενη των εκλογών τον αγώνα μας:
Για την αναβάθμιση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων,
Για τη διασφάλιση της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας και της διαφά-νειας στην εκπαίδευση.
Με τις ίδιες αδιαπραγμάτευτες αρχές, με την ίδια αταλάντευτη υπευθυνότητα και συνέπεια που χρόνια τώρα προσδιορίζουν τη δράση μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά, αφού όλοι συμμετείχαν σε μια κορυφαία συνδικαλιστική διαδικασία συμβάλλοντας στην προαγωγή της δημοκρατίας και την ανάδειξη του ποιοτικού εκπαιδευτικού μας ήθους, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο μας και όλους τους εργαζόμενους.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, όχι μόνο των ψηφοφόρων μας, αλλά όλων των συναδέλφων και ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε η συνδικαλιστική παράταξη, που θα περιφρουρεί και θα προασπίζει τα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα και συμφέροντά μας σε όλους τους θεσμούς της εκπαίδευσης.
Με την αξιοποίηση της ουσιαστικής συμμετοχής των αιρετών μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια:
Του Θωμά Καραγιάννη στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε.,
Του Λάμπρου Τασούλα στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε Ιονίων Νήσων, και
Του Παναγιώτη Ποζίδη στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Κέρκυρας.
Καλούμε, τέλος, όλους τους συναδέλφους μας να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την πορεία μας προς το μέλλον. Να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν μαζί μας όλα όσα αξίζουμε και δικαιούμαστε εμείς και το δημόσιο σχολείο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: