Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

RYANAIR: Αρχισε δρομολόγια προς Κέρκυρα

H Ryanair, η πιο δημοφιλής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, γιόρτασε χθες την εναρκτήρια πτήση της από την Κέρκυρα στο Λονδίνο (Stansted).
Για να γιορτάσει το ξεκίνημα αυτής της υπηρεσίας στην Κέρκυρα, η Ryanair προσφέρει 1 εκατομμύριο θέσεις των 9,99 Ευρώ για πτήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη οι οποίες θα είναι  διαθέσιμες προς πώληση από την Παρασκευή 8 Ιουλίου έως την Δευτέρα 11 Ιουλίου.
Η κ. Melisa Corrigan της Ryanair δήλωσε:
"Με ευχαρίστηση γιορτάζουμε τις εναρκτήριες πτήσεις προς Λονδίνο (Stansted) και το ξεκίνημα αυτής της υπηρεσίας στο νέο μας αεροδρόμιο στην Κέρκυρα. Η Ryanair ενισχύει  με ιδιαίτερη χαρά την Ελληνική οικονομία και τουρισμό προσφέροντας στους Έλληνες και Βρετανούς καταναλωτές και επισκέπτες ακόμα χαμηλότερους ναύλους αυτό το καλοκαίρι. Η νέα διαδρομή Κέρκυρα - Λονδίνο (Stansted) θα διακινήσει 30.000 επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσει τοπικά έως και 30 θέσεις εργασίας
Για να γιορτάσουμε την έναρξη του πρώτου δρομολογίου στην Κέρκυρα, προσφέρουμε 1 εκατομμύριο θέσεις των 9.99 Ευρώ για ταξίδια προς όλη την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11 Ιουλίου).
Δεδομένου ότι οι θέσεις αυτές θα γίνουν ανάρπαστες λόγω των τρελά χαμηλών τιμών, προτρέπουμε τους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις άμεσα στην ιστοσελίδα www.ryanair.com"
H Ryanair είναι η πιο δημοφιλής αεροπορική εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο και πραγματοποιεί περισσότερες από 1.500 πτήσεις ημερησίως από 44 σημεία και 1.300+ δρομολόγια χαμηλού ναύλου σε 27 χώρες, συνδέοντας 160 προορισμούς.
Η Ryanair διαθέτει ένα στόλο 272 νέων αεροσκαφών Boeing 737-800 και έχει προβεί σε οριστικές παραγγελίες για επιπλέον 39 νέα αεροσκάφη (πριν ληφθούν υπόψη οι προγραμματισμένες πωλήσεις) τα οποία θα παραληφθούν μέσα στον επόμενο χρόνο.
Η Ryanair αυτή τη στιγμή διαθέτει μια ομάδα 8.500 ατόμων και διακίνησε περίπου 73 εκατ. επιβάτες κατά το περυσινό οικονομικό έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: