Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σύλλογος Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή

Ο Σύλλογος Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας (Σ.ΜΟ.ΚΕ), με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης , αγάπης και αλληλεγγύης διοργανώνει την 1η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 10 Ιουλίου από τις 10.30  έως τις 13.30  στην πόλη της Κέρκυρας, στην Πλατεία Λιστόν, θέση Πεντοφάναρο.
Σημειώνεται στην ανακοίνωση "καθημερινά, πολλοί συνάνθρωποί μας, ασθενείς, τραυματίες, με σοβαρά προβλήματα υγείας, σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας, έχουν ανάγκη από αίμα. Καθημερινά χρησιμοποιούνται χιλιάδες φιάλες αίματος, οι οποίες ποτέ δεν θα είναι αρκετές και πάντα πρέπει να αναπληρώνονται.  
Γι' αυτό ο ΣΜΟΚΕ έχοντας το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, καλεί τα μέλη του Συλλόγου, όλους τους ενεργούς αιμοδότες, όλους τους Κερκυραίους καθώς και όσους θέλουν και μπορούν, τουρίστες και περαστικούς, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, διαθέτοντας 10 λεπτά από το χρόνο τους, σώζοντας μια ζωή.
Κάτι που σε εμάς ρέει άφθονο, δεν το βλέπουμε, αλλά μας κρατάει ζωντανούς,  για άλλους είναι άμεση ανάγκη, είναι ελπίδα, δύναμη, αγάπη. Είναι η ίδια τους η ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: