Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Στο πλευρό των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Νομαρχιακών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. "Ο Άγιος Σπυρίδων" με ανακοίνωσή του "εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή του στους συναδέλφους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ. Νιώθουμε και εμείς τα ίδια συναισθήματα οργής και θυμού για την επιχειρούμενη "απελευθέρωση του επαγγέλματος". Βιώσαμε και εμείς το προηγούμενο καλοκαίρι του 2010 τις ίδιες ακριβώς καταστάσεις και κάναμε το δικό μας "αγώνα επιβίωσης". Και εσείς και εμείς αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε απέναντί μας τις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές και τα κόμματα που στην στηρίζουν.
Δεν υπάρχει "καλή και κακή απελευθέρωση" ούτε "πολιτική του Ρέππα" και "πολιτική του Ραγκούση". Έχουν ακριβώς τον ίδιο σκοπό να μονοπωλήσουν το επάγγελμα για να περάσει σε χέρια λίγων μεγάλων εταιριών που στην συνέχεια θα προσφέρουν ακριβές υπηρεσίες.
Στόχος τους είναι να μετατρέψουν σε φτηνό εργατικό δυναμικό χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους. Να πέσει και άλλο το ήδη χαμηλό μεροκάματο. Μέσα από την ανεργία και την απαξίωση θα χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας. Η μείωση των μισθών και των συντάξεων, η αύξηση της φορολογίας, του ΦΠΑ, των καυσίμων, της έκτακτης εισφοράς, το κόστος που καλούμαστε να πληρώσουμε για υγεία και παιδεία εξανεμίζουν το ήδη πενιχρό μεροκάματο.
Θέλουν να παραδώσουν τις μεταφορές, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, το νερό και την ενεργεία στα μονοπώλια. Χρειάζεται κοινό μέτωπο όλων μας απέναντι σε αυτή την λαίλαπα που θέλει να μας εξαφανίσει.
Σε αυτό τον αγώνα "ζωής και επιβίωσης" είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Συνεχίστε μαζικά και μαχητικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: