Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώθηκε το Beach Volley στη Ρόδα

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο αγώνων Beach Volley "Roda Cup 2011" που πραγματοποιήθηκε από 8/7 έως 10/7/2011 στην παραλία της Ρόδας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ρόδας και το Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής έκαναν τα αδύνατα δυνατά και διοργάνωσαν ένα εκπληκτικό τριήμερο, με αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Χαλκιδική, Άρτα, Γιάννενα κ.α.), που επί τρεις ημέρες έδωσαν ζωντάνια στην παραλία της Ρόδας.
Οι τελικοί αντρών και γυναικών έγιναν την Κυριακή 10/7/2011 και νικητές αναδείχθηκαν στους άντρες το δίδυμο Γιώργος Ναζίρης και Άγγελος Ραμιώτης από τα Γιάννενα, ενώ στις γυναίκες οι Κερκυραίες Κατερίνα Μαυρόχη και Αναστασία Αρώνη.
Στις απονομές που ακολούθησαν τις γυναίκες έστεψε νικήτριες ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρήστος Σκούρτης, ενώ το κύπελλο έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Θιναλίων και δημοτικός σύμβουλος Κέρκυρας Σπ. Βάρελης. Στους άντρες τις απονομές και τα τρόπαια έδωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής.
Οι τρεις πρώτες θέσεις έλαβαν και χρηματικά έπαθλα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρόδας.
Μετά τις απονομές ακολούθησε beach party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους αθλητές εκτός Κέρκυρας να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τη ζεστή φιλοξενία και το τουρνουά.
Η διοργάνωση είχε την πλήρη στήριξη του Δήμου Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: