Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ 1934:Δυναμικό παρών στη Γενική Συνέλευση

Ο Σύνδεσμος φιλάθλων ΟΛΥΜΠΟΥ 1934, αρχίζει να ενεργοποιείται έως και την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έγκριση του καταστατικού του, για τον ορισμό των αρχών λειτουργίας του, αλλά και των σκοπών του.
Σε ανακοίνωσή του σημειώνεται: “Ως αδιαπραγμάτευτο στόχο έχει να υπερασπιστεί και να υπηρετήσει τις αρχές και τις αξίες που πρέπει να διέπουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το μαζικό - λαϊκό αθλητισμό, κυριαρχώντας το φίλαθλο πνεύμα και όχι κάθε είδους βία εντός ή εκτός των γηπέδων.
Όλοι εμείς που αποτελούμε τη μεγάλη και ζεστή οικογένεια του συλλόγου οφείλουμε να διασφαλίσουμε την  προοπτική που του αξίζει, ώστε να επανέλθει στο μοντέλο Διοίκησης που του πρέπει μέσα από αθλητικό - φίλαθλο και δημιουργικό πνεύμα.
Ο Σύνδεσμός μας, η μακρά ιστορία του, οι φίλαθλοι του, όσοι εργάστηκαν με πάθος και εντιμότητα όλα αυτά τα χρόνια, για να επιτευχθούν τόσα πολλά, μας δείχνουν το μοναδικό δρόμο που οφείλουμε να ακολουθήσουμε. Και δεν είναι άλλος από το δρόμο του "ευ αγωνίζεσθε".
Ήρθε η ώρα για την μεγάλη συστράτευση όλων των δυνάμεων του ΟΛΥΜΠΟΥ (μελών, φίλων, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών) που αγαπούν  ή συμπαθούν τον ιστορικό αυτό Σύλλογο, πλαισιώνοντας τις τάξεις του Συνδέσμου "ΟΛΥΜΠΟΣ 1934".
Ο Σύλλογός μας, πρωταγωνιστώντας στα αθλητικά και ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κέρκυρας για πολλά χρόνια, χάρισε αναρίθμητες στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπηρηφάνειας, όχι  μόνο σε όλους εμάς, αλλά σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Κέρκυρας. Και είναι παραπάνω από προφανές ότι σε αυτό το Σύλλογο, αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση και καλύτερη τύχη από τη σημερινή, με σαφώς καλύτερες προοπτικές. Τέτοιες που θα μας οδηγήσουν στο μέλλον, που θα μας φτάσουν ξανά στην κορυφή.
Ο Σύνδεσμός μας "ΟΛΥΜΠΟΣ 1934" έχει χρέος να αγωνιστεί ενάντια σε πρακτικές και λογικές που έχουν να κάνουν με την εξυπηρετήσει προσωπικών στόχων και στρατηγικών ενός ανθρώπου ή μιας άτολμης ομάδας ανθρώπων, και οι οποίοι μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού, ώστε να προασπιστεί τα αυτονόητα.
Και να είστε βέβαιοι ότι θα το πράξουμε, μέχρι τέλους.
Λέμε ΟΧΙ σε ιδιοτελείς λειτουργίες και πρακτικές που ευνοούν συγκεκριμένους σκοπούς, αλλά οδηγούν σε καταστροφικούς δρόμους, που ζημιώνουν τρομακτικά το Σύλλογος μας, ενώ προσβάλλουν την ιστορία και τις κατακτήσεις του, περιορίζοντας δραστικά τις πραγματικές δυνατότητες που έχει.  
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ενώ, μέλη και φίλοι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ προσπάθησαν να συγκροτηθεί ένα αξιόπιστο και σοβαρό Διοικητικό Συμβούλιο, εξασφαλίζοντας ΜΕΓΑΛΕΣ προοπτικές για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου μας, αλλά και για την αξιοποίηση και κατοχύρωση της περιουσίας του (αθλητικές εγκαταστάσεις - παλαιά γραφεία) κάποιοι επιμένουν να την τορπιλίζουν με διάφορους παρασκηνιακούς τρόπους.
Έχουν την αίσθηση ότι θα επιτρέψουμε σε ένα ή περισσότερα άτομα να συνεχίζουν να κάνουν κακό και να εκμεταλλεύονται το Σύλλογο, ώστε μέσα από αυτόν να προωθούν προσωπικές επιλογές και επιδιώξεις που καμιά σχέση δεν έχουν με τους πραγματικούς στόχους ενός ποδοσφαιρικού σωματείου, με τον ίδιο τον αθλητισμό;
 ΣΕ ΟΛΕΣ αυτές τις μίζερες πρακτικές πρέπει επιτέλους να δοθεί μία λύση και ένα τέλος, μια για πάντα. Και να είστε βέβαιοι ότι ΘΑ ΔΟΘΕΙ!! Με τέτοιου είδους συμπεριφορές και πράξεις θεωρείστε αυτονόητο και δεδομένο ότι θα μας έχετε απέναντι σας, πέρα από την ιστορία μας, για ένα βασικότατο λόγο…
Συνειδητοποιείστε επιτέλους ότι αυτές οι λογικές όχι μόνο δεν ταιριάζουν στον ευαίσθητο χώρο του αθλητισμού, αλλά είναι απαγορευτικές για ένα χώρο όπου κατά βάσει δραστηριοποιούνται νέοι άνθρωποι, η νεολαία του τόπου μας.
Για άλλη μια φορά τονίζουμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας "ΟΛΥΜΠΟΣ 1934" θα αγωνιστεί και θα σηκώσει ψηλά τη σημαία των αξιών του αθλητισμού, καθώς και το φίλαθλο πνεύμα, έστω και αν κάποιοι παρουσιάζουν τρομακτική δυσκολία για να το κατανοήσουν και να πράξουν ανάλογα.

ΗΡΘΕ η ώρα να αγωνιστούμε, και ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για να βάλουμε ένα τέλος στην τρομοκρατία των κάθε είδους απειλών, συκοφαντιών, ύβρεων και πρωτοφανούς χυδαιότητας, εναντίον των μελών και των φίλων του συνδέσμου μας. Σε αυτό το νοσηρό δρόμο θα μείνεται μόνοι σας. Εμείς, με τον αγώνα μας και την βαθειά πίστη μας στο σκοπό, θα αγωνιστούμε και θα σας προσπεράσουμε.
Θα βάλουμε οριστικό τέλος, στην παρακμή και τον κατήφορο αυτών των -ευτυχώς- λιγοστών και κάθε ημέρα ολοένα και πιο μοναχικών "κυρίων", ώστε να τους δοθεί ένα καλό μάθημα για το τι ακριβώς σημαίνει "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ".
Ο σύνδεσμος "ΟΛΥΜΠΟΣ 1934" διαβεβαιώνει τους πάντες ότι θα συνεχίσει να εγγυάται και να διασφαλίσει την ενότητα και την προοπτική του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας με συγκεκριμένους και ξεκάθαρους στόχους και πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα, θα δοθεί έμφαση και προτεραιότητα στα εξής σημεία:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
1.ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ
2.ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ
ΒΑΣΗ
3.ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ  -
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ
1.ΟΜΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
2.15 ΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
3.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ 3 ΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ
4.ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΥΠΟΔΟΜΕΣ
1.ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
2.ΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
3.ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
4.ΙΑΤΡΕΙΟ
5.ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
6.ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ 5 X 5
7.ΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ
ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
1.ΑΜΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
(ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ )
2.ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
3.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ  ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
4.ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ
5.ΚΑΤΑΓΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΜΕ ΕΝΤΥΠΑ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ
Τέλος, με ειλικρίνεια και υπηρηφάνεια, τιμούμε και ευχαριστούμε όλους όσους έχουν εργαστεί με αυτοθυσία, εθελοντισμό, ήθος και συνέπεια ώστε να διαμορφωθεί αυτή η μεγάλη ιστορία της ΟΜΑΔΑΣ μας, αλλά και να κατασκευαστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Αυτοί έπραξαν το χρέος τους. Σήμερα, μένει σε εμάς να αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι τους, ότι είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε τον ΌΛΥΜΠΟ, για να τον πάμε ακόμη πιο ψηλά, για να τον οδηγήσουμε μπροστά, σε ένα υπερήφανο και δημιουργικό  μέλλον.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: