Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αρτοκλασία για την γιορτή του Αγίου Γεωργίου

Γράφει ο Μ. ΤΡΑΝΑΚΑΣ

Υπαίθρια Αρτοκλασία τέλεσαν η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κηφισιάς προς τιμή και δόξα του Προστάτη Αγίου των Ελλήνων Προσκόπων Τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου.
Η Αρτοκλασία ετελέσθει την Κυριακή 22 Μαίου 2011 και ώρα σ'απογευματινή στο γραφικό και ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στον Κοκκιναρά της Κηφισιάς.
Την υπαίθρια κατανυκτική Αρτοκλασία τέλεσε και ευλόγησε του 5 άρτους ο Γραμματεύς της Αρχιεπισκοπής Κηφισιάς Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Δωρόθεος, ο οποίος ανέπεμψε δέηση υπέρ υγείας του Προέδρου, των μελών και των φίλων της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κηφισιάς.
Την Αρτοκλασία τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου κα. Λίλα Παπαδημητρίου, παλαιοί και νέοι Πρόσκοποι καθώς και μεγάλος αριθμός φίλων του Προσκοπισμού της Κηφισιάς.
Μετά το πέρας της Αρτοκλασίας στους προσκεκλημένους προσεφέρθησαν εν υπαίθρον αναψυκτικά και διάφορα εδέσματα.
Ακολούθως, ο σαλπικτής της 2ης ομάδας Διονύσης Αβράς σάλπισε την υποστολή της σημαίας και έδωσε το σύνθημα της αναχώρησης με την ευχή να συναντηθούμε όλοι μαζί του χρόνου τέτοια εποχή στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: