Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΟΚ: Οι μεγάλες επιτυχίες συνεχίζονται - Ο STAR FM 88.8 στηρίζει την προσπάθεια

Το κωπηλατικό τμήμα του Ν.Α.Ο.Κ. κατορθώνει διαρκώς να βρίσκεται στο επίκεντρο του τοπικού αθλητικού ενδιαφέροντος. Συνεχείς επιτυχίες, μετάλλια και υψηλές κατατάξεις ακόμα και σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αποδεικνύουν πως, όταν ένας σύλλογος δουλεύει με σωστό προγραμματισμό, με προπονητές μεγάλης εμπειρίας και κυρίως με όρεξη για δουλειά και αγάπη για το αντικείμενο τους, όταν τα χαρισματικά παιδιά του βρίσκονται στο δυναμικό, του συλλόγου “δουλεύονται σωστά, τα θεαματικά και χειροπιαστά αποτελέσματα είναι μια πραγματικότητα.
Ο STAR FM 88.8 και ο ιδιοκτήτης του Χρήστος Διαβάτης εδώ και αρκετό καιρό, παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία και τα επιτεύγματα του κωπηλατικού τμήματος της Ν.Α.Ο.Κ.  Συνεπώς ήταν απόλυτα φυσιολογικό να προταθεί στον όμιλο να αναλάβει ο σταθμός Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του κωπηλατικού τμήματος, επιθυμώντας να ενισχύσει την προσπάθεια τους και να στηρίξει ένα τόσο σημαντικό αθλητικό έργο. Σε συνάντηση στα γραφεία του ΝΑΟΚ (απ' όπου και το φωτ/κο στιγμιότυπο) οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την επίσημη χορηγία επικοινωνίας του κωπηλατικού τμήματος του Ν.Α.Ο.Κ. από τον STAR FM 88.8.
Ο έφορος του Ομίλου κ. Μπάμπης Βλάχος και οι προπονητές Αλεξ. Γκόγκας και Γιώργος Νοταρόπουλος όλοι πρώην αθλητές-πρωταθλητές του Ν.Α.Ο.Κ, σημείωσαν την αξία της πρότασης του STAR FM 88.8 και τη μεγάλη προβολή που θα εξασφαλίσει στον όμιλο. Ο ιδιοκτήτης του σταθμού  Χρήστος Διαβάτης σημείωσε ότι ΄΄…αυτά τα 70 παιδιά που αθλούνται στο Κωπηλατικό Τμήμα του Ν.Α.Ο.Κ. και οι επιτυχίες τους, ήταν για το σταθμό μας ένα κίνητρο να κάνουμε το αυτονόητο. Το ραδιόφωνο είναι πολιτισμός και αθλητισμός το ίδιο!
Εκεί συναντιόμαστε! Αλίμονο αν τα ΜΜΕ, ειδικά σε τοπικό επίπεδο, δεν παίζουν το σημαντικό ρόλο τους, στη προβολή των επιτυχιών που προκύπτουν από σωματεία όπως ο Ν.Α.Ο.Κ. που προβάλλουν το νησί μας και το όνομα της Κέρκυρας όπου αγωνίζονται!...”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: