Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Επιτυχημένο το European Ladies Club Trophy

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το "European Ladies Club Trophy" το οποίο έλαβε χώρα στο "Corfu Golf Club" στην Κέρκυρα 23 με 25 Σεπτεμβρίου 2010.
Όλα τα Club κάθε χώρας διαγωνίζονται για το καλύτερο Club με τους καλύτερους παίχτες το οποίο συμμετέχει στον αγώνα. Συμπερασματικά οι καλύτερες παίχτριες της Ευρώπης ήρθαν στην Κέρκυρα. Νικήτρια χώρα, ανάμεσα στις δέκα τέσσερις που έλαβαν μέρος (Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία κ.ά.) με τεράστια γκολφική παράδοση, αναδείχθηκε η Γερμανία με τις Nicole Lingelbach, Caroline Landmann, Karolin Lampert και αρχηγό την Janine Lingelbach.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις των συμμετεχόντων αλλά και όλων αυτών που παρακολούθησαν το πρωτάθλημα, το γήπεδο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση επιτρέποντας την άρτια διεξαγωγή του αθλήματος και συνάμα αποτελώντας μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για την Κέρκυρα αλλά και για την καθιέρωση της Ελλάδας σαν golf destination.
Η όλη βιομηχανία του γκολφ φτάνει τα πενήντα τρία δισεκατομμύρια ευρώ, με πάνω από έξι χιλιάδες γήπεδα μόνο στην Ευρώπη και πάνω από τρία εκατομμύρια γκολφέρ μόνο στην Αγγλία.
Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε την 18χρονη Γερμανίδα Lara Katzi η οποία ήρθε πρώτη στα "individual scores" με ρεκόρ γηπέδου στα τέσσερα λιγότερα χτυπήματα καθώς επίσης και την 17χρονη Πορτογαλέζα Silva Pinto η οποία ήρθε δεύτερη, παρά το γεγονός ότι, πριν από δύο χρόνια έπεσε ένας βράχος στο πόδι της τραυματίζοντας την σοβαρά και ο γιατρός της είχε πει ότι ίσως δεν θα ξαναπερπατήσει ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: