Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ξεκινά από σήμερα ο Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Ερανος

Ο Πανελλήνιος Ετήσιος Αντικαρκινικός Έρανος  του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Κέρκυρας την Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2010 και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 στην περιφέρεια του Νομού.
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, στα 51 χρόνια της συνεχούς λειτουργίας της, εκφράζει την κοινωνική αλληλεγγύη προς τους πάσχοντες από καρκίνο συνανθρώπους μας και έχει στρατηγική πολιτική την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου με όλα τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα της ευφυΐας του ανθρώπου μέχρι της πλήρους εξαλείψεως του καρκίνου.
Ας δείξουμε όλοι οι Κερκυραίοι και οι Κερκυραίες, μικροί και μεγάλοι την ευαισθητοποίηση μας προσφέροντας την οικονομική μας στήριξη ανεξαρτήτως ποσού και συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία  Κέντρων Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου σ' όλο τον Ελληνικό χώρο.
Άλλωστε στην Κέρκυρα ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα της Αντικαρκινικής Εταιρείας που αφορά την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του παχέως εντέρου. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γ.Ν.Κέρκυρας, κυτταρολογικό εργαστήριο 2661360582 κα Γονίδη.
Όσοι θέλουν και μπορούν είναι ευπρόσδεκτοι για να προσφέρουν εθελοντική εργασία για την ευόδωση των σκοπών του Αντικαρκινικού Εράνου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2661089238 κα Κυρομύτη Αλκμήνη.
 Όλοι μαζί να προσφέρουμε έργο για να προστατεύσουμε την Υγεία και την Ποιότητα Ζωής των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: