Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται στην Κέρκυρα ο Παπανδρέου

Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει οκτώ περιφέρειες, εξέφρασε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, χωρίς να αποκλείει στα "κέρδη" του Κινήματος να προστεθούν δύο ακόμα Περιφέρειες.
Αισιοδοξία εξέφρασε επίσης ο κ. Καρχιμάκης σχετικά με την έκβαση της εκλογικής μάχης τόσο για το δήμο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκη, με τον Γιάννη Μπουτάρη να είναι πιο κοντά στο στόχο.
Ο κ. Καρχιμάκης προανήγγειλε ότι από την ερχόμενη Κυριακή αρχίζει, ουσιαστικά, την προεκλογική του εκστρατεία το ΠΑΣΟΚ, με επίσκεψη και ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κέρκυρα -έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Στόχος είναι, όπως είπε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί προεκλογικά τις μισές ή και περισσότερες περιφέρειες.
Πέραν του πρωθυπουργού, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης αναλαμβάνουν υπό την ευθύνη τους διάφορες Περιφέρειες:
Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (θα μιλήσει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη), η κα Άννα Διαμαντοπούλου αναλαμβάνει την Δυτική Μακεδονία, ο κ. Χρήστος Παπουτσής τις περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Δημήτρης Ρέππας την Ήπειρο μαζί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Κουτσούκο, ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης τη Θεσσαλία, ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης τα Ιόνια Νησιά, ο κ. Γιώργος Πεταλωτής την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος την Πελοπόννησο και ο κ. Καρχιμάκης την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: