Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Κινητοποιήσεων συνέχεια στην παιδεία

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στον χώρο της εκπαίδευσης με τους γονείς να παίρνουν πρωτοβουλίες κλείνοντας τα σχολεία με κυρίαρχο αίτημα τις μεταφορές των μαθητών.
Να σημειώσουμε ότι συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα κάνουν σήμερα  στις 12.30, έξω από τη Νομαρχία, καθηγητές, μαθητές και σύλλογοι γονέων που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν στην εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων.  Για το λόγο αυτό η ΕΛΜΕ έχει εξαγγείλει και στάση εργασίας τις δύο τελευταίες ώρες. Σύμφωνα μάλιστα με την εκπαιδευτική κοινότητα το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι τεράστιο αφού πάρα πολλά παιδιά μη έχοντας μέσο μεταφοράς ακόμα δεν έχουν πάει σχολείο.
Σε κατάληψη προχώρησαν οι γονείς του Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη οι οποίοι τονίζουν ότι για πρώτη φορά φέτος ακόμα δεν έχουν μπει τα δυο λεωφορεία που εξυπηρετούν περίπου 60 παιδιά από όλο το δήμο Παρελίων. Αυτή την στιγμή οι μαθητές εξυπηρετούνται με ένα μικρό λεωφορείο του δήμου και με το Υπεραστικό Κτελ. Παρά το γεγονός ότι δεν προέβη σε δηλώσεις, ο κ. Σκορδίλης εκτίμησε ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί έως την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: