Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Σε νέες συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας. Πρόκειται για νεαρά άτομα ηλικίας από 19 έως 42 ετών, που στην κατοχή τους βρέθηκαν χάπια, ακατέργαστη κάνναβη αλλά και μικρές ποσότητες ηρωίνης.
Πιο συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες της 04-10-2010 συνελήφθησαν στην Κέρκυρα, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 23, 25 και 19  ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 23χρονου δράστη βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου και επτά δεκάτων (1.7), τέσσερα (4)δισκία SUBOXONE υπαγόμενα  στον πίνακα  Δ.Ν.3459/2006 "Κώδικας Νόμων για τα ναρκωτικά" και μία (1) θήκη CD  με υπολείμματα ηρωίνης. Οι άλλοι δύο δράστες υποβλήθηκαν σε έλεγχο εξερχόμενοι από την οικία του  23χρονου και ομολόγησαν ότι είχαν κάνει χρήση ηρωίνης  εντός της οικίας του.  
Οι δράστες συνελήφθησαν, ναρκωτικές ουσίες, δισκία και θήκη CD κατασχέθηκαν. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.
Την ίδια ημέρα τις βραδινές ώρες συνελήφθη ένας ημεδαπός 28 ετών καθώς σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε να κατέχει  ένα (1) φιξάκι ηρωίνης. Ο δράστης συνελήφθη και ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Ενεργείται προανάκριση  από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.
Τέλος την περασμένη Παρασκευή το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 42  ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε σωματική  έρευνα που έγινε στον 42χρονο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα ηρωίνης βάρους πέντε(05) γραμμαρίων περίπου και ακολούθως σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε επιπλέον  ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρος 8 γραμμαρίων περίπου και δέκα (10) δισκία Μεθαδόνης υπαγόμενα  στον πίνακα Β.Ν.3459/2006 "Κώδικας για τα ναρκωτικά" .
Οι ναρκωτικές ουσίες και δισκία κατασχέθηκαν. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: