Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ

Κύριε διευθυντά
Λίγες μέρες πριν από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, σε φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας "Τα Κερκυραϊκά Νέα", ο υπογράφων στην στήλη Μαύρη Τρύπα με το ψευδώνυμο Η ΧΟΛΗ  αναφερόμενος  στον  τότε υποψήφιο και σημερινό δήμαρχο έγραφε μεταξύ των άλλων ότι αν εκλεγεί δήμαρχος θα είναι ένας κακός δήμαρχος.
Η ξεκάθαρη και κατηγορηματική αυτή αναφορά για τις διοικητικές ικανότητες του τότε  υποψήφιου δημάρχου, ναι  μεν με εξέπληξε   αλλά  το εξέλαβα ως ενταγμένο στο γενικότερο προεκλογικό κλίμα των ημερών εκείνων.
Πέρυσι το καλοκαίρι, ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης και σημερινός  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  κύριος Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στα έργα και τις ημέρες αλλά και την γενικότερη πορεία της δημαρχιακής θητείας του σημερινού  δήμαρχου, τον  χαρακτήρισε και μάλιστα on camera ούτε λίγο ούτε πολύ ως τον χειρότερο δήμαρχο που έχει περάσει από της ενώσεως της Επτανήσου με την Ελλάδα.
Σήμερα κύριε διευθυντά, λίγες μέρες πριν ο κ. Δήμαρχος  εγκαταλείψει  τον δημαρχιακό θώκο, μετά δηλαδή από σχεδόν τέσσερα χρόνια δημαρχιακής   θητείας, βλέποντας συνολικά   το έργο που έχει παραχθεί από την υπό την ηγεσία του δημοτική αρχή, οφείλω να ομολογήσω ότι τόσο το τότε σχόλιο της Μαύρης Τρύπας όσον και η σχετική  δήλωση του κύριου Ν. Δένδια με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.    
Δυστυχώς για την πόλη μας αλλά και για εμάς τους πολίτες αυτής της πόλις, η  ΧΟΛΗ όταν το φθινόπωρο του 2006 προέβλεψε ότι αν γίνει δήμαρχος θα είναι ένας κακός δήμαρχος είχε απόλυτα δίκιο. Αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός μας, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Κωνσταντίνος Σκιαδόπουλος  
Αεροπορικός σύμβουλος
Πρ. Αερολιμενάρχης Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: