Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Διάβασα Εμαθα Ακουσα Είδα... Για να μην χάσετε εκδήλωση

Λειτουργία για τον Αγιο Λουκά
O Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας ενημερώνει ότι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 παραμονή της εορτής του Αγίου Λουκά του αγαπητού ιατρού του Ευαγγελιστή στις 9.00 π.μ. πραγματοποιεί Λειτουργία με Αρτοκλασία και Επιμνημόσυνη Δέηση εις μνήμην των εκλιπόντων ιατρών μελών του, στον Ι. Ναό Αγίου Ιωάννη Πόλεως.

Παρουσίαση βιβλίου στην Αναγνωστική
Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010, στις 7:30 μ.μ. θα γίνει στην Αναγνωστική Εταιρία Κέρκυρας η παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Αναγνώστου - Καλογερά με τίτλο:
"Αντέχεις την Αλήθεια; - Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας".
Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο επικ. Καθηγητής του Ιονίου Παν/μίου Νικόλαος Παπαδημητρίου. Θα μιλήσει και η Συγγραφέας.

Εκθεση Ζωγραφικής της "Κίνησης Καλλιτεχνών"
Εκθεση ζωγραφικής των ζωγράφων Νίκου Βουτυρά, Νάτση (Λαϊκός ζωγράφος), Αλίκης Κομπολίτου, Μαίρης Κασσάρ και Γιάννη Παπαγιαννάκη, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας από 18 - 29 Οκτωβρίου.
Εγκαίνια έκθεσης 18 Οκτωβρίου ώρα 7 μ.μ. Ωράριο λειτουργίας 10.00 - 13.00 και 18.00 - 21.00.

Εκδηλώσεις για τον Αγιο Αρτέμιο
Εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Αστυνομίας και τον  προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο, θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
11:30: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό - Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής  Κου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
12:00:  Μικρή Δεξίωση στο κατάστημα "Πέργολα"

Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο από τον Δήμο Αχιλλείων 
και τη "Μουσική Οδύσσεια"
Ο Δήμος Αχιλλείων και η "Μουσική Οδύσσεια"  διοργανώνουν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, συναυλία - αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Τραγουδούν οι: Χρήστος Καποδίστριας,  Αγγελική Καββαδία και Μαργαρίτα Πουλή
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής "Η ΜΕΛΙΣΣΑ". Το Δημοτικό Θέατρο είναι χορηγία του Δήμου Κερκυραίων.

Εκθεση ζωγραφικής Brian Pearson
Εκθεση ζωγραφικής με υδατογραφίες του Brian Pearson θα πραγματοποιηθεί από 22 - 25 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Corfu Palace.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο και Δευτέρα 14.00 - 22.00
Κυριακή: 10.00 - 20.00

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας ευχαριστεί…
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς τον κ. Richter και την ομάδα του για τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, μεγάλης αξίας που θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος των νέων του Κέντρου Ειδικής Αγωγής "Η Μέλισσα".

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις Φοιτητών και Νέων 18-35
Η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, στα πλαίσια της προσπάθειας συνάντησης και επικοινωνίας με τους νέους του τόπου μας, συνεχίζει για όγδοη χρονιά την λειτουργία συνάξεως για τους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, για τους εργαζομένους νέους και νέες, όπως επίσης και για τους Αποφοίτους Λυκείου. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη και ώρα 9 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Ακαδημίας 2) και η έναρξη έγινε την περασμένη Πέμπτη.
 Το θέμα της χειμερινού Εξαμήνου είναι "ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ" και θα προσεγγισθεί υπό το πρίσμα του ευαγγελικού και πατερικού λόγου της Εκκλησίας, αλλά και με σύγχρονο πνεύμα και προβληματισμό. Η συμμετοχή των νέων είναι ελεύθερη.

Δανειστική βιβλιοθήκη από την Αστρονομική
Η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ότι κατά την χειμερινή περίοδο η δανειστική βιβλιοθήκη της εταιρείας θα είναι ανοικτή για το κοινό κάθε Δεύτερα και Πέμπτη από τις 19:00 - 21:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης  κα Αμαλία Πουλημένου (τηλ. 6973308185) ή στο τηλέφωνο της εταιρείας τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Την Τρίτη η κλήρωση των νέων εργατικών κατοικιών στον Αγιο Ιωάννη
Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας ενημερώνει  τους  εργαζόμενους  που έχουν υποβάλει απογραφικό δελτίο-αίτηση για την απόκτηση εργατικής κατοικίας από τον Οργανισμό ότι στις 19-10-2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των νέων εργατικών κατοικιών του οικισμού Κέρκυρα V (στον Άγιο Ιωάννη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: