Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Μάχη στη Ροδόπη για τον Κερκυραίο δρομέα Ζαν Πωλ Γκουτόρμπ

Στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του συμμετέχει ο κερκυραίος δρομέας Ζαν Πωλ (Καλλικράτης) Γκουτόρμπ έχοντας στόχο να τερματίσει τα 102 χιλιόμετρα σε 35 ώρες αποφεύγοντας να μείνει για δεύτερη νύχτα στο δάσος του Φρακτού.
Ολο το προηγούμενο διάστημα ο Ζαν Πωλ με τον φίλο του και επίσης σπουδαίο δρομέα Προκόπη Αρκούδη (φώτο) προετοιμάστηκαν πυρετωδώς για τον υπερμαραθώνιο του Μοnt Blanc ο οποίος τελικά ακυρώθηκε λόγω κατολισθήσεων στα υψηλά περάσματα των Αλπεων.
Ο Προκόπης Αρκούδης συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα στον μικρότερο αγώνα στην ίδια περιοχή με την επωνυμία Virgin Forest Trail και επιβεβαίωσε την υψηλή αγωνιστική του κατάσταση κατακτώντας την 10η θέση ανάμεσα σε δεκάδες αθλητές του ορεινού τρεξίματος με πολυετή εμπειρία και γνώση του τερέν του αγώνα.
Ο Ζαν Πωλ Γκουτόρμπ έως την ώρα που έκλειναν τις σελίδες τους τα Κερκυραϊκά Νέα, διατηρούσε την 10η θέση ανάμεσα στους 50 αθλητές που βρέθηκαν στην γραμμή εκκίνησης έχοντας διανύσει το πρώτο τμήμα των 41 χιλιομέτρων σε 3 ώρες και 47 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: