Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τον έπιασαν με μισό κιλό χασίς

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας ανακοίνωσε ότι τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, συνελήφθη επί της Εθνικής Οδού Λευκίμμης Κέρκυρας στην περιοχή Βρυώνη, κατόπιν αξιοποίησης διαθέσιμων πληροφριών και συντονισμένης επιχείρησης από άνδρες Ασφαλείας της Υπηρεσίας, και με τη συνδρομή ανδρών Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, ένας 31χρονος οδηγός δικύκλου, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών, μια πλαστική συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, βάρους 554 γραμμαρίων.
Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του 31χρονου στην ίδια περιοχή, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της ΕΛΑΣ, κατά την οποία βρέθηκαν ένα κουτί με υπολείμματα ηρωίνης και μια πλαστική συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 10 γραμ.
Από την Υπηρεσία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας διενεργείεται προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και το δίκυκλο κατασχέθηκαν.

ΕΛΑΣ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Συνελήφθη , βραδινές ώρες την 18-06-2010 στον Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα,  26χρονος αλλοδαπός, για κατοχή κλεμμένου εγγράφου.
Συγκεκριμένα σε έλεγχο που του έγινε έξω από την αίθουσα αναχωρήσεων εξωτερικού του Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας, επέδειξε  Βεβαίωση κατάθεσης άδειας διαμονής, η οποία διαπιστώθηκε ότι είναι καταχωρημένη στη βάση δεδομένων SHENGEN ως κλεμμένη.
Ο συλληφθής θα οδηγηθεί ενώπιον της κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κέρκυρας.

ΠΕΡΙΠΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΓΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΕ ΕΛΑΙΟΔΑΣΟΣ
ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ
Βρέθηκε απογευματινές ώρες της 18.6.2010 στους Παξούς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παξών, 39χρονος αλλοδαπός τουρίστας , ο οποίος είχε χαθεί σε δασική περιοχή.
Ειδικότερα, υπάλληλος τουριστικής εταιρείας με έδρα τους Παξούς, δήλωσε μεσημβρινές ώρες της 18.06.2010 στο Αστυνομικό Τμήμα Παξών, ότι ο 39χρονος αλλοδαπός τουρίστας του τηλεφώνησε από κινητό και του είπε πως είχε χαθεί σε δασική περιοχή του νησιού.
Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, βρέθηκε ο 39χρονος αλλοδαπός τραυματισμένος ελαφρά και οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: