Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Διεθνές Φεστιβάλ Κρίκετ στην Κέρκυρα το φθινόπωρο

Συνεχίζοντα  οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Κρίκετ στην Κέρκυρα με αγώνες που θα διεξαχθούν τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Η συμμετοχή της ΕΛ.Ο.Κ  στην τουριστική έκθεση στο Σίδνευ αποτέλεσε την αφετηρία δημιουργίας ενός μακροπρόθεσμου αθλητικού δεσμού μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας και έτσι επίσημα ανακοινώθηκε η επίσκεψη ομάδας τον μήνα Σεπτέμβριο που θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Κρίκετ.
Την αποστολή θα ακολουθήσουν αθλητικοί παράγοντες καθώς και φίλαθλοι οι οποίοι δήλωσαν λάτρεις  του Ελληνικού πολιτισμού και της ιστορίας του νησιού.
Φανερά είναι και τα αποτελέσματα της συμμετοχής της ΕΛ.Ο.Κ στην τουριστική έκθεση World Travel Market αφού  την Κέρκυρα επισκέπτονται τους παραπάνω μήνες  τρεις ξένες ομάδες από την Αγγλία οι BUTTERSEA BADGERS, HOUGHAM MARSTON  και HIGHATE TAVENERS  προκειμένου να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ με ανακοίνωσήτους “ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Κερκυραίων που στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια και προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια του με την παραχώρηση του ιστορικού γηπέδου της Κάτω Πλατείας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: