Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ολα έτοιμα στον Ισσο για το πρωτάθλημα Beach Handball

Τελευταίες προετοιμασίες από τα συνεργεία του Δήμου Μελιτειέων προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην πανέμορφη παραλία του Ισσου Χλομού για να υποδεχτούν την Παρασκευή 25 Ιούνη το απόγευμα τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach handball.
 Τουρνουά που βαθμολογείται για την πρόκριση των συμμετεχόντων ομάδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων.
Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι:
POLITEIA ATHENS, ILIOUPOLI BEACH HANDBALL CLUB,ΝΤΑΜΙΑΝΑ ΑΡΤΑΣ, ΣΧ ΟΔΗΓΩΝ, UNITY COLLEGE, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, VAMOS, SUMMER 04, ΦΥΣΑΛΙΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ 2010.
Η οργάνωση και αυτής της εκδήλωσης έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο Ισσος καθιερώνεται και σαν ένας χώρος που μπορούν να αναπτυχθούν εκδηλώσεις τέτοιες που να προβάλλουν την Κέρκυρα, να συμβάλλουν σε μορφές τουρισμού εναλλακτικές, να δώσουν και άλλες αθλητικές διεξόδους στην ντόπια κοινωνία, αφού εκτός του beach handball διοργανώνεται και beach Soccer, Beach Volley, Beach Tennis.
Οι τοπικοί διοργανωτές καλούν τους Κερκυραίους αυτό το Σαββατοκύριακο να επισκεφθούν την πανέμορφη παραλία του Ισσου και αν απολαύσουν την παραλία, την θάλασσα και το όμορφο θέαμα που θα χαρίσουν οι αθλητές παραλίας.
Να σημειώσουμε πως εκτός του επιχειρηματικού κόσμου που συμβάλλει με χορηγίες την διοργάνωση, το Επιμελητήριο Κέρκυρας είναι ένας από τους βασικούς υποστηρικτές- χορηγούς της προσπάθειας. Επίσης θα υπάρχει «πρόσβαση» στο γεγονός μέσω του διαδικτύου αφού το «corfupress.com» ανέλαβε το Live Stream της διοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: