Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Νέες ποσότητες ναρκωτικών εντόπισαν οι αστυνομικοί

Κλοπές, πλαστά χαρτονομίσματα και ναρκωτικά περιέχει το αστυνομικό δελτίο της Αστυνομικής διεύθυνσης Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, τις απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή Μεσογγή Κέρκυρας από αστυνομικούς του Α.Τ. Αχιλλείων συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 34 ετών για κλοπή τσάντας και κατοχή ναρκωτικών χαπιών.
Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες είχαν μεταβεί στην  περιοχή της παραλίας Μεσογγής όπου από αλλοδαπή λουόμενη αφαίρεσαν τσάντα. Η λουόμενη τους αντιλήφθηκε  κάλεσε σε βοήθεια και στην προσπάθεια διαφυγής τους, με ΙΧΕ που είχε ελληνικές πινακίδες, πέταξαν την τσάντα. 
Ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Αχιλλείων και από εποχούμενη περιπολία εντοπίσθηκε το όχημα με οδηγό τον 37χρονο, ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του εξήντα οκτώ (68) χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί Ναρκωτικών και συγκεκριμένα εικοσιπέντε (25) HYPNOSTEDON, είκοσι δύο (22)  LEXOTANIL, είκοσι ένα  (21) VULBEGAL.
Μετά από αναζητήσεις εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο 34χρονος.
Οι δράστες με την σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημ/κων Κέρκυρας.
Επίσης την Δευτέρα τις βραδινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας συνελήφθη στην Λευκίμμη Κέρκυρας 35χρονη ημεδαπή κάτοικος Λευκίμμης, γιατί σε έλεγχο που της έγινε, διαπιστώθηκε να κατέχει πέντε (5) συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους τεσσάρων (4) γραμμαρίων καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δύο (2) γραμμαρίων.
Επίσης συνελήφθη  την 18.05.2010 βραδινές  ώρες στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ 20χρονος ημεδαπός, κάτοικος Κέρκυρας, γιατί σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο χασίς(τσιγαριλίκι).
Για αμφότερες περιπτώσεις τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: