Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΝΕΚΡΟΙ ΖΕΥΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ Τραγικό τροχαίο

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους χτες το πρωί σε τροχαίο που έγινε στις 9:40 στην περιοχή Βρυώνη στην Εθν. Οδό Λευκίμμης, στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της AVIN.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ένα ΙΧ μάρκας "Saab 45" με πορεία προς την πόλη της Κέρκυρας, προερχόμενο από το χωριό Άγιος Ματθαίος, έχασε τον έλεγχο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, κτύπησε στο κράσπεδο και ανατράπηκε.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν δύο οχήματα και 8 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίοι απεγκλώβισαν το άτυχο ζευγάρι των ηλικιωμένων του 73χρονου οδηγού Σ.Μ. και της συζύγου του Ε.Μ. ετών 75 που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τους δύο επιβαίνοντες, ωστόσο, είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους.
Οι σοροί των δύο άτυχων ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για νεκροψία - νεκροτομή.

Σοκαρισμένοι ήταν από το τραγικό περιστατικό κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής.
Σχεδόν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες αναρωτιόντουσαν πως έγινε το τροχαίο και τι έφταιξε που μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχασαν τη ζωή τους ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.
Ας σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι αρμόδιες αρχές σε συνεργασία με τους ιατροδικαστές θα εξετάσουν το ενδεχόμενο ο οδηγός του Ι.Χ. να υπέστη ανακοπή ή να του είχε προκληθεί ελάττωση των αισθήσεών του, λόγω λήψης φαρμάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: