Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Με επιτυχία το 1ο Κύπελλο Χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων Βορείου Κέρκυρας

Με την συμμετοχή 6 ομάδων (125 μαθητές και μαθήτριες) από 4 σχολικά κέντρα της Βόρειας Κέρκυρας , διοργανώθηκε με επιτυχία το "1ο Κύπελλο Χάντμπολ Δημ Σχολείων Βορείου Κερκύρας".
Ο Δήμος Εσπερίων μέσα από την κοινωφελή του Επιχείρηση φρόντισε με την συνεργασία της ΤΕ Χειροσφαίρισης Κέρκυρας να διαμορφώσει κατάλληλα τα γήπεδα στο Κέντρο του Σιδαρίου και να φιλοξενήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες από τα σχολεία της Βόρειας Κέρκυρας, να αθλοθετήσει τα έπαθλα -μετάλλια-διπλώματαα κύπελλα- και να δροσίσει όλους τους συμμετέχοντες με νερά και χυμούς.
"Η εκδήλωση ήταν πολύ όμορφη, παρακολούθησα το μεγαλύτερο μέρος της και συγχαίρω όλους όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του" τόνισε ο Δήμαρχος Εσπερίων κος Αυλωνίτης και συνέχισε: "στόχος μας σαν Δήμος ήταν να φτιάξουμε κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή, στόχος που ισχύει ανεξάρτητα τις διοικητικές μεταρρυθμίσεις με τον "Καλλικράτη". Σας εύχομαι να αθλείσθε σε όλη σας την ζωή διότι μέσα από την κίνηση και τον αθλητισμό έχετε να κερδίσετε πάρα πολλά"
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος στα κορίτσια την 1η θέση κατέλαβε το Σχ. κέντρο Αγρού που παρέλαβε τα έπαθλα από τον αντιδήμαρχο Εσπερίων κο Κάρκο Ηλία και την δεύτερη θέση το Σχ Κέντρο Βελονάδων το οποίο βράβευσε ο σύνοδός τους εκπαιδευτικός κος Τυριακίδης Θεόδωρος.
Στα αγόρια: 4η θέση οι μαθητές του 1ου σχ Κέντρου Θιναλίων με συνοδό τον κο Πάκο Βαγγέλη, την 3η θέση κατέλαβε το σχ Κέντρο Καρουσάδων το οποίο βράβευσε ο καθηγητής ΦΑ κος Ξανθόπουλος Ιορδάνης, την δεύτερη το σχ κέντρο Βελονάδων στο οποίο απένειμε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ Εσπερίων κα Κληρονόμου Μαρία, ενώ στην πρώτη θέση το σχ Κέντρο Αγρού το οποίο παρέλαβε μετάλλια και κύπελλο από τον Δήμαρχο κος Αυλωνίτη.
Στο κλείσιμο ο κος Πέρρος εκ μέρους της ΤΕ Χειροσφαίρισης Κέρκυρας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κος Αυλωνίτη και τους συνεργάτες του για την όμορφη "ημέρα αθλητισμού" που χάρισαν στην τοπική μαθητική νεολαία, ευχαρίστησε τον Διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπ/σης κο Αναστασόπουλο για την συμπαράσταση του στο έργο της ΤΕΧ Κέρκυρας, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων που συμμετείχαν, τους καθηγητές ΦΑ, τους διαιτητές κα Μπαλαμούτση Ελενα και Μουλίνο Κώστα, καθώς και την ιατρό του αγώνα κα Πέτα Ματίνα. Υποσχέθηκε πως από μεριάς της τοπικής χειροσφαίρισης θα γίνει προσπάθεια η διοργάνωση αυτή που αφορά τον μαθητόσκοσμο της Β Κέρκυρας να συνεχιστεί και να καθιερωθεί, αφού μετεξελιχτεί σαν την πλέον μαζική μαθητική εκδήλωση στο Βόρειο μέρος του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: