Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Μπορούμε να προωθήσουμε τα ζητήματα της Κέρκυρας

Στη συγκέντρωση παρουσίασης του συνδυασμού της ΝΔ που πραγματοποίησε στις, 20 Σεπτεμβρίου, η ΝΟΔΕ στο Δήμο Παρελίων υς ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Κέρκυρας κ. Δένδιας δήλωσε τα εξής :
"Κυρίες και Κύριοι,
έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη εκλογική μάχη και δεν πρόκειται να σας ωραιοποιήσω τα πράγματα. Αυτό που θα ήθελα, όμως, να σας παρακαλέσω είναι να νιώσετε και να νιώθετε υπερηφάνεια για το έργο της παράταξης τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κέρκυρα. Δεν είμαστε απολογούμενοι απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και απέναντι στην Ελληνική κοινωνία, η παράταξη έχει προσφέρει και ιδίως στο τόπο μας, ένα τεράστιο έργο. Χωρίς καμιά υπερβολή. Αυτή τη στιγμή έχουν επενδυθεί ή επενδύονται στο τόπο πάνω από 400.000.000 εκ. ευρώ, η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε στην ιστορία του τόπου οποτεδήποτε. Όχι τα προηγούμενα χρόνια, όχι τα προηγούμενα 20 χρόνια , όχι τα προηγούμενα 50 χρόνια, οποτεδήποτε.
Τελειώσαμε το νοσοκομείο και τώρα το ΠΑΣΟΚ μας κατηγορεί επειδή το παραδίδουμε στην Κερκυραϊκή Κοινωνία. Πρώτα δημιούργησαν το πρόβλημα και μετά μας κατηγορούν γιατί το λύσαμε. Πρώτα δημιούργησαν τον κόμπο και τώρα μας κατηγορούν γιατί τον λύνουμε. Σας παρακαλώ να είσαστε όλοι την άλλη Κυριακή -27 Σεπτεμβρίου- στις 11:00 ώρα για να το δείτε αυτό το Νοσοκομείο , ένα Νοσοκομείο 30.000 τ.μ., το πιο σύγχρονο Νοσοκομείο στη Δυτική Ελλάδα. Να είστε για να το δείτε με τα μάτια σας, γιατί, είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων σας. Είναι έργο της Νέας Δημοκρατίας, είναι έργο που σας ανήκει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: