Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη Γκερέκου στο Σωφρονιστικό Κατάστημα

Επίσκεψη στις Δικαστικές Υπηρεσίες, στον ΟΑΕΔ, στην Επιθεώρηση Εργασίας και στα ΚΕΠ του Δήμου Κερκυραίων, πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους εργαζόμενους σχετικά με τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για πλήθος ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης της με εργαζόμενους των Δικαστηρίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, το σοβαρό ζήτημα των κτιριακών εγκαταστάσεων, η κατάσταση των οποίων υποβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η πολυετής καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού η οποία μοιραία οδηγεί, όπως επεσήμαναν οι εργαζόμενοι, στην καθυστέρηση απονομής Δικαιοσύνης.
Από την πλευρά της, η κα Γκερέκου επανέλαβε τη δέσμευση της ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ολοκλήρωση και τη λειτουργία ενός τόσο αναγκαίου και ζωτικού έργου για την Κέρκυρα που θα συμβάλλει στην απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης στο νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: