Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Βουλγαρική αντιπροσωπεία στο Νομάρχη

Βουλγαρική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Aντιδήμαρχο της πόλης της πόλης Stara Zagora, Belcho Valkon Belchev, επισκέφτηκε χθες το Νομάρχη Στέφανο Πουλημένο συνοδευόμενη από εκπροσώπους της Λευκίμμης που τους φιλοξενούν εδώ στα πλαίσια αθλητικών ανταλλαγών.
Η Βουλγαρική αντιπροσωπεία εξέφρασε την μεγάλη της χαρά και ικανοποίηση που βρίσκεται στην Κέρκυρα, δήλωσε ενθουσιασμένη για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία εδώ και ζήτησε από τον Νομάρχη να συνεχιστούν ο σχέσεις με την Κέρκυρα με ανάπτυξή τους στους τομείς του πολιτισμού, του εμπορίου, της οικονομίας και του τουρισμού, προσκάλεσε δε τον Νομάρχη να επισκεφτεί την Stara Ζagora την προσεχή Άνοιξη.
Ο Νομάρχης αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις της χώρας μας με την Βουλγαρία, το γεγονός ότι η Εγνατία φέρνει πολλούς επισκέπτες από τη χώρα αυτή στην Κέρκυρα και σημείωσε ότι στο νησί μας ήδη εργάζονται πολλοί Βούλγαροι μετανάστες.
Αποδέχτηκε τέλος την πρόσκληση για επίσκεψη στην Βουλγαρία, της οποίας ο χρόνος θα καθοριστεί με συνεννόηση των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: