Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Γ. ΜΑΝΤΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

“Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα μεταβεί στην Κέρκυρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2009, για να μιλήσει προς τον κερκυραϊκό λαό, ως εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Ν.Δ., στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Με την ευκαιρία αυτή, θα επισκεφθεί το νέο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, το οποίο την ίδια ημερομηνία έχει προγραμματισθεί η παράδοση του, από τον ανάδοχο στη ΔΕΠΑΝΟΜ και η ΔΕΠΑΝΟΜ με την σειρά της, προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου της Κέρκυρας.
Έτσι ξεκινάει σταδιακά η μεταστέγαση κλινικών και ανθρωπίνου δυναμικού, από το παλαιό στο καινούριο κτίριο του Νοσοκομείου, παράλληλα με την συνέχιση των τελευταίων εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο, ώστε με την πλήρη λειτουργία του, οι Κερκυραίοι να έχουν ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, μια όαση υγείας στο νησί Φαιάκων.
Σε ότι αφορά στην κάλυψη των επιπλέον οργανικών θέσεων που προβλέπονται στο νέο Οργανισμό του Νοσοκομείου αυτές έχουν προβλεφθεί με την σε εξέλιξη πρόσληψη 2.500 ιατρών, που συμφωνήθηκε με την ΟΕΝΓΕ και 2.000 νοσηλευτών, προσλήψεις, που κατοχυρώθηκαν με το Ν. 3754/2009 και που προβλέπει συνολικά την (πρόσληψη 4.500 ιατρών και 5.500 νοσηλευτών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: