Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν “άλλαξε χέρια” το ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωση σε απάντηση ρεπορτάζ της τοπικής συναδέλφου "Ενημέρωση" έβγαλε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού Τηλεκέρκυρα.
Σύμφωνα με την επιστολή ο τηλεοπτικός σταθμός δεν αλλάζει χέρια, και δεν ισχύει κανένα σενάριο εξαγοράς του πλειοψηφικού του πακέτου από τον γνωστό επιχειρηματία και δημοτικό σύμβουλο κ. Λευτέρη Λιντοβόη.
Μάλιστα η οικογένεια Ρίζου, η οποία διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο του τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με πληροροφίες των ΚΝ, αναρωτήθηκε γιατί αυτή η δημοσιότητα για ένα ανύπαρκτο γεγονός από τη στιγμή που ήταν εύκολο να επιβεβαιωθεί ή όχι η πώληση του ΤηλεΚέρκυρα. Είναι χαρακτηριστική αυτού του πνεύματος η επιστολή που έστειλε ο Α. Ρίζος στην εφημερίδα “Ενημέρωση”.
Στην επιστολή η οποία δημοσιεύτηκε χθες σημειώνεται: “Με έκπληξη διαβάσαμε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας σας της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου 2009 με τίτλο “Αλλάζει χέρια το ΤηλεΚέρκυρα;”. Σας γνωρίζουμε ότι το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ Α.Ε. δεν έχει αλλάξει χέρια, ούτε είναι στις προθέσεις μας να αλλάξει. Εκφράζουμε την απορία μας για το ότι, ενώ θα σας ήταν πολύ εύκολο να διασταυρώσετε την είδηση του πρωτοσέλιδου δεν το πράξατε.
Εκ της Διευθύνσεως ΤηλεΚέρκυρα Α.Ε.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: