Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ξανά το ΠΑΣΟΚ για το νέο Νοσοκομείο

“ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ν.Δ. θα κάνει τελικά φιέστα εγκαινίων "έκθεσης επίπλων" στο Νοσοκομείο. Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι ο Κερκυραϊκός Λαός γνωρίζει πολύ καλά τι θα πράξει στις κάλπες της 4ης του Οκτώβρη. Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΕ Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: “Επειδή πιστεύουμε ότι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, εμείς σταθερά θα κάνουμε απλές ερωτήσεις που ο κάθε Κερκυραίος πολίτης θα μπορούσε να κάνει.
Εφόσον κύριοι παραλαμβάνετε, όπως τουλάχιστο διατείνεστε, το κτίριο ρωτάμε:
Θα υπάρξει αρμόδιος κρατικός υπάλληλος που θα βάλει την υπογραφή του ότι το έργο παραδίδεται;
Γιατί ασφαλώς κανένας κομματικός παρατρεχάμενος δεν έχει το δικαίωμα υπογραφής παραλαβής έργου πλην εντεταλμένων αρμοδίων μηχανικών.
Πώς το έργο θα παραληφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο χωρίς να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι δοκιμής, τόσο του κτιρίου (ηλεκτρομηχανικές, κλιματιστικές κ.α. εγκαταστάσεις), όπως και απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλούς λειτουργίας όλου του ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού (παροχής οξυγόνου, μικρο-βιολογικών, ακτινολογικών κ.α. μηχανημάτων) που προβλέπεται από την σύμβαση του έργου και έχουν ξοδευτεί τεράστια ποσά του φορολογούμενου πολίτη;
Προτείνουμε να δημοσιοποιήσουν την υπογραφή παραλαβής την ημέρα των εγκαινίων που διατείνονται ότι θα παραλάβουν το κτίριο.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ
Παρακολουθήσαμε έκπληκτοι την συνέντευξη που έδωσε ο κομματικός υπεύθυνος Δυτικής και Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ κ. Γουλής ο οποίος σε μία μακροσκελή "πολιτική" του ανάλυση υποστήριξε με πάθος ότι δεν μπαίνουν δύο φανάρια προειδοποίησης στη διασταύρωση Λειδάδι Ρόπα - Λιαπάδες, όπως οι Λιαπαδήτες σωστά ζήτησαν, ώστε να αποφεύγονται τροχαία δυστυχήματα, γιατί - λέει - δεν συμφέρει το καπιταλιστικό σύστημα!
Πρέπει να ανατρέψουμε το καπιταλιστικό σύστημα για να μπουν δύο φανάρια στη διασταύρωση!
Είναι εκτός τόπου και χρόνου! Ζουν την δική τους πραγματικότητα!
Ζητούν την ψήφο σας για να σας εκπροσωπήσουν στο αυριανό Κοινοβούλιο με αυτά τα μυαλά! Αυτές τις ιδέες θέλουν για σας να υπερασπιστούν! Η αξιολόγηση και η ψήφος είναι δική σας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: