Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Σε τρεις πισίνες η προετοιμασία των κολυμβητών του Ναυσίθοου

Το κλείσιμο του κολυμβητηρίου για επισκευές δεν επηρέασε την λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων αφού ο Ναυσίθοος εξασφάλισε τρεις πισίνες για την προετοιμασία των αθλητών του.
Δεν έχουν ξεκινήσει βέβαια τα τμήματα των ακαδημιών και της μικρής πισίνας προσωρινά, αλλά παραμένει μεγάλο το ενδιαφέρον των γονέων που εμπιστεύονται την εμπειρία και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των προπονητών μας,όπως φαίνεται από τις νέες εγγραφές στα τηλέφωνα του συλλόγου.
Σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της Αγωνιστικής η οποία γίνεται σε δύο πισίνες Το πρώτο τμήμα με προπονητή τον κ. ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟ ΔΗΜ. συγκεντρώνεται καθημερινα σε πισίνα της Δασιάς, ενώ το δεύτερο με προπονητή τον κ.ΤΟΜΠΡΟ ΚΩΣΤΑ προετοιμάζεται στην Μαρίνα Γουβιών.
Παράλληλα η Προαγωνιστική Ομάδα με την προπονήτρια κα ΣΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ βρίσκεται καθημερινά στην πισίνα του Ξενοδοχείου ΑΡΗΤΗ στο Κανόνι μαζί με τον Φυσιοθεραπευτή - προπονητή ΣΤΑΜΠΟΛΗ ΠΑΡΗ.
Το Δ.Σ. και οι προπονητές ευχαριστούν: Το cafe-resturant OLYMPIA MARE, το Ξενοδοχείο ΑΡΗΤΗ και τον ιδιοκτήτη του κο Πασχαλίδη Γεώργιο, καθώς και το Camping της Δασιάς για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών τους και την φιλοξενία τους.
Ο Ναυτικός Ομιλος υπενθυμίζει στους γονείς ότι θα ενημερωθούν έγκαιρα για την έναρξη των μαθημάτων στο κλειστό κολυμβητήριο τηλεφωνικά και από την ιστοσελίδα (http://nafswim.blogspot.com)
ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα (2661027245 - 6945245079-6972024508).

Δεν υπάρχουν σχόλια: