Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Εκθεση παιδικής ζωγραφικής “Κέρκυρα η πόλη του ποδηλάτου”

Η έκθεση παιδικής ζωγραφικής με τίτλο "Κέρκυρα, η πόλη του ποδηλάτου" εγκαινιάστηκε χθες στο Τμήμα Περιοδικών Εκθέσεων (Περιστύλιο).
Παρουσιάζονται έργα των μαθητών της πέμπτης και έκτης τάξης των Δημοτικών μας σχολείων (2008-2009) με θέμα την χρήση του ποδήλατου και τις επιπτώσεις στην ζωή των κατοίκων της Κέρκυρας.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία οι μικροί μας πολίτες τοποθετούνται μέσω της τέχνης στο σημαντικό ζήτημα της κυκλοφορίας στην Παλαιά Πόλη αλλά και σε όλες τις περιοχές της πόλης. Προσκαλούμε τους ίδιους και τους γονείς τους καθώς και τους δασκάλους εκπαιδευτικούς να επισκεπτούν την έκθεση που θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό έως το τέλος του μηνός.
Προσκαλούμε επίσης όλους τους φίλους χρήστες του ποδήλατου καθώς και τους καλλιτέχνες και φίλους της τέχνης να γνωρίσουν από κοντά την καταγραφή αυτή σύγχρονων κοινωνικών απόψεων στην παιδική ζωγραφική. Ώρες λειτουργίας 10.00-17.00 (εκτός Δευτέρας και Σαββάτου).

ΕΚΘΕΣΗ "ΟΝΤΟΓΟΝΙΑ"
Παράλληλα χθες πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τον τίτλο "Οντογονία" της κας Suzie Card Clark, στην "αίθουσα Τέχνης" (Κήπος Παλαιών Ανακτόρων).
Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό έως το τέλος του μηνός. Ώρες λειτουργίας 10.00-14.00 και 18.00-21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: