Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Σημαντική σύλληψη αλλοδαπού με 7,5 κιλά χασίς

Ένας 19χρονος αλλοδαπός κάτοικος Κέρκυρας, συνελήφθη το Σάββατο το πρωί στον Ποταμό Κέρκυρας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Α.Δ. Κέρκυρας για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, ο 19χρονος οδηγούσε ένα Ι.Χ.Ε. μάρκας Peugeot χωρίς πινακίδες και καθώς δεν υπάκουσε στο σήμα στάσης των αστυνομικών της ΟΠΚΕ ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία δημιουργήθηκαν υλικές ζημιές σε ένα υπηρεσιακό και ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο. Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος οι αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνα εντός του οχήματος του δράστη, όπου εντοπίστηκε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7 κιλών και εξακοσίων γραμμαρίων.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη με παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου εντοπίστηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,7 γραμμ., μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 0,40 γραμμ., επτά δισκία NALOREX υπαγόμενα στο Ν. 3459/2006 "περί ναρκωτικών" και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
Οι ναρκωτικές ουσίες, τα δισκία, το Ι.Χ.Ε. και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν.
Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί με την σχηματισθείσα δικογραφία ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: