Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΕΑΣΚ: Ξεκινά η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας ενημερώνει τους παραγωγούς ότι ξεκινά η αποτύπωση των αγροτεμαχίων προκειμένου να γίνει στη συνέχεια η ψηφιοποίησή τους στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.
Η διαδικασία θα έχει ως εξής:
Κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε παραγωγό θα κλείνεται ραντεβού και αρμόδιος συνεργάτης ή υπάλληλος της ΕΑΣΚ θα τον επισκέπτεται επί τόπου για να γίνει καθ' υπόδειξή του η αποτύπωση των αγροτεμαχίων του.
Επισημαίνεται ότι η διαδικασία της ψηφιοποίησης είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την αίτηση του παραγωγού και αποτελεί βασική προϋπόθεση για να μπορέσει αυτός να εισπράττει την Ενιαία Ενίσχυση (επιδότηση). Παρακαλούνται οι παραγωγοί να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά της ΕΑΣΚ καθότι η διαδικασία αυτή αφενός είναι πολύ ωφέλιμη για αυτούς αφετέρου διότι είναι άκρως απαραίτητη για την δυνατότητα λήψης της ενιαίας ενίσχυσής τους.
Ως εκ τούτου η διαδικασία της ψηφιοποίησης είναι μία διαδικασία που μόνο θετικά μπορεί να συμβάλει στην τακτοποίηση του αγροτικού κλήρου του Νομού και για να πραγματοποιηθεί είναι απαραίτητη η αγαστή συνεργασία ΕΑΣΚ και παραγωγών την οποίαν εμείς ζητούμε και πιστεύουμε ότι θα έχουμε ανεπιφύλακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: