Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΕΛΕΥΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ: Κόντρες στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για την πρωτοβουλία της πρόσκλησης

Πολιτική ομιλία θα κάνει το Σάββατο στην Κέρκυρα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης. Ο Κ. Σκανδαλίδης θα φτάσει στην Κέρκυρα αύριο το βράδυ και θα έχει συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή στα γραφεία της οργάνωσης.
Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση -ομιλία του Κ. Σκανδαλίδη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κερκύρας, στην πάνω Πλατεία, ενώ το ίδιο βράδυ στις 8.30 ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση- συνεστίαση, που διοργανώνει η Τοπική Οργάνωση του Δήμου Αχιλλείων, στο κέντρο "Τρύπας" στους Κυνοπιάστες.

Κόντρες άνοιξε ο Σκανδαλίδης
Ωστόσο κόντρες φαίνεται να προκάλεσε η έλευση του κ. Σκανδαλίδη στην Κέρκυρα μετά της Ν.Ε Κερκυρας του ΠΑΣΟΚ και της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αχιλλείων.
Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αχιλλείων Σπύρος Πουλής, μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι η πρωτοβουλία έλευσης του κ. Σκανδαλίδη στην Κέρκυρα, ελήφθη από την Τοπική Οργάνωση του Δήμου Αχιλλείων προσθέτοντας ότι η Ν.Ε. έδωσε απλά το πρόγραμμα του κ. Σκανδαλίδη στην Κέρκυρα.
"Επισκέφθηκα προσωπικά τον κ. Παναγιωτακόπουλο, υπεύθυνο κινητοποιήσεων στη Χαριλάου Τρικούπη και είχα λάβει από καιρό τη διαβεβαίωση ότι θα είχαμε κοντά μας τον κ. Σκανδαλίδη, στέλεχος πρώτης γραμμής ως κύριο ομιλητή στη Συνεστίαση της Τ.Ο. στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στον "Τρύπα" στις Κυνοπιάστες.
Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Οργάνωση του Δήμου Αχιλλείων και την Κέρκυρα που θα έχουμε το διήμερο αυτό στην Κέρκυρα τον Κώστα Σκανδαλίδη σε μια κινητοποίηση ενημέρωσης και συζήτηση για τα πολιτικά δρώμενα αυτή τη στιγμή.
Η έλευση Σκανδαλίδη και μάλιστα για εκδήλωση τοπικής οργάνωσης, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ, δεν διακατέχεται από καμία αλαζονεία. Θέλει να είναι κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του", κατέληξε ο κ. Πουλής.
Καλούμενος να σχολιάσει την κίνηση της Ν.Ε. να προαναγγείλει την έλευση του κ. Σκανδαλίδη, ανέφερε ότι δεν τον προβληματίζει αφού είναι ξεκάθαρο ότι "η πρόσκληση έγινε από την Τ.Ο. Αχιλλείων η οποία σε συνεργασία με τη Ν.Ε. κάνει ότι καλύτερο για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας. Η Ν.Ε. έδωσε απλά το πρόγραμμα του κ. Σκανδαλίδη στην Κέρκυρα. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι το κοινό καλό. Να ανέβει το ΠΑΣΟΚ, να απαλλαγεί ο τόπος από τη σημερινή κυβέρνηση και στον τόπο να γίνει μια νέα αλλαγή".
Ερωτώμενος αν στην εκδήλωση παραβρεθεί και η βουλευτής Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου, δήλωσε ότι "δυστυχώς μας 'ξέφυγε' η ημερομηνία, η εκδήλωση πέφτει πάνω στην ονομαστική εορτή της Α. Γκερέκου και δεν γνωρίζουμε αν τελικά οι υποχρεώσεις, της επιτρέψουν να βρεθεί κοντά μας".
ΡΕΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: