Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΜΙΧ. ΔΙΑΒΑΤΗΣ: Θα αλλάξουν τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ

Στην τροποποίηση των δρομολογίων του θα κινηθεί η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και βασιζόμενη σε μελέτη η οποία πραγματοποιείται το τελευταίο καιρό, προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες κατά το δυνατόν υπηρεσίες στους πολίτες της Κέρκυρας.
Όπως ανέφερε χθες ο προϊστάμενος της Δ/νσης Συγκοινωνιών και Μεταφορών της Νομαρχίας, Μιχάλης Διαβάτης, "κρίνεται απαραίτητη για παράδειγμα, η αλλαγή των απογευματινών δρομολογίων προκειμένου να εξυπηρετούνται οι μαθητές οι οποίοι σχολνούν από τα φροντιστήρια τους. Αναμένεται να υπάρξει αλλαγή και σε στάσεις του Αστικού, όπως για παράδειγμα αυτές οι οποίες βρίσκονται σε επικίνδυνα σημεία όπως στροφές, αλλά και να κατασκευαστούν νέες στάσεις που να εξυπηρετούν καλύτερα το επιβατικό κοινό".

Δράσεις για το κυκλοφοριακό
Παράλληλα ο κ. Διαβάτης αναφέρθηκε και στο θέμα του κυκλοφοριακού κυρίως λόγο των παράνομα παρκαρισμένων Ι.Χ. αυτοκίνητων.
Μάλιστα, ο κ. Διαβάτης, λαμβάνοντας αφορμή από το προχθεσινό περιστατικό όταν για περίπου 40 λεπτά, έκλεισε το κέντρο της πόλης λόγω παράνομης στάθμευσης αυτοκινήτου έξω από τη Νομαρχία, με αποτέλεσμα μάλιστα να κινδυνέψει η ζωή ενός ασθενούς όταν στο μποτιλιάρισμα, μπλέχτηκε και ένα ασθενοφόρο, άσκησε σκληρή κριτική σε όλους όσους σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους, δυσκολεύοντας με τον τρόπο αυτόν, την μετακίνηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Όπως δήλωσε: "κατά το παρελθόν είχα προτείνει την παρέμβαση των γερανοφόρων οχημάτων της αστυνομίας και του Δήμου προκειμένου να τιμωρούνται άμεσα και παραδειγματικά τέτοιου είδους οδηγοί. Καλό θα είναι η πρόταση αυτή να εισακουσθεί, προκειμένου επιτέλους η πόλη μας να πάει μπροστά…", σημείωσε χαρακτηριστικά.
ΡΕΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: