Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Επίσκεψη Νομάρχη στα έργα του Σχολικού Κέντρου Θιναλίων



Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε χθες το πρωί στο Δήμο Θιναλίων ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Τεχνικών Έργων Κώστα Λέσση και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Νικήτα Καραλή. Κατά την επίσκεψή τους, ο Νομάρχης και οι συνεργάτες του, μαζί με τον Δήμαρχο Σπύρο Βάρελη και τους αντιδημάρχους Κώστα Παυλίδη, Τάκη Λεοντάρη και Ανδρέα Βλάχο, επιθεώρησαν την πορεία των εκτελούμενων έργων ολοκλήρωσης του νέου σχολικού κτιρίου, που βρίσκεται δίπλα από το σχολικό κέντρο της Αχαράβης. Το έργο του νέου σχολικού κτιρίου βρίσκεται στην τελευταία φάση ολοκλήρωσης του, ενώ παράλληλα εξελίσσεται και η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου.
Με την ολοκλήρωση του έργου, το κόστος της οποίας ανήλθε σε 500.000 Ευρώ, αναμένεται να προστεθούν στην υποδομή της εκπαίδευσης της περιοχής του Δήμου Θιναλίων, 8 νέες και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας.
Τα επίσημα εγκαίνια του έργου, που θα συνδυαστούν με την έναρξη χρήσης του από την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής, αναμένεται να γίνουν στο τέλος Νοεμβρίου.
Παράλληλα, στη σύσκεψη που ακολούθησε, ο Δήμαρχος Θιναλίων έθεσε υπόψη του Νομάρχη τα παρακάτω ζητήματα:
α. την ανάγκη άμεσης διευθέτησης των πλέον επικίνδυνων σημείων του δρόμου Αχαράβης- Επίσκεψης
β. την οριστική διευθέτηση της εκκρεμότητας, που εδώ και 40 χρόνια ταλαιπωρεί επιχειρηματίες και κατοίκους της Ρόδας, σχετικά με το τμήμα του κεντρικού δρόμου από τη διασταύρωση μέχρι την παραλία.
Για τα παραπάνω θέματα υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων, καθώς και δέσμευση του Νομάρχη ως προς την άμεση έναρξη των απαιτούμενων διαδικασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: