Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας: Ικανοποίηση από την παρουσία Σκανδαλίδη


Στην Κέρκυρα ήταν την Παρασκευή και το Σάββατο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής στη συνεστίαση που οργάνωσε η Τ.Ο. του Δήμου Αχιλλείων. Το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Σκανδαλίδης μίλησε σε συγκέντρωση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο πρώην Υπουργός αναφέρθηκε στο «σύνολο των μεγάλων παρεμβάσεων στην Κέρκυρα είχαν ξεκινήσει ή προγραμματιστεί επί ΠΑΣΟΚ και ότι παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, όπως για παράδειγμα στο νέο Νοσοκομείο, δεν είχε παρατηρηθεί η σημερινή στασιμότητα. Η έλλειψη προσωπικού στο υπάρχον Νοσοκομείο και η έλλειψη προετοιμασίας για τη λειτουργία του νέου, είναι κυβερνητική πολιτική δήλωσε θέτοντας το ερώτημα, για ποιο λόγο δεν διορίζονται νοσηλευτές αντί αγροφύλακες.
Τέλος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ντρέπεται για τα 8 χρόνια του εκσυγχρονισμού, ούτε θεωρεί τον Σημίτη ξένο σώμα. Επί της διακυβέρνησής του, δήλωσε, έγινε εφικτή η είσοδος στην ΟΝΕ που προγραμματίστηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου, μπήκε η Κύπρος στην Ε.Ε. ενώ υλοποιήθηκαν σειρά μεγάλων έργων όπως τα μεγάλα οδικά δίκτυα και η ολυμπιακή υποδομή.
ΡΕΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: