Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Διευκρίνηση Αθλητικού Κέντρου για το κολυμβητήριο

"Με αφορμή ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τη λειτουργία του κολυμβητηρίου, η νέα διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους κερκυραίους πολίτες και ειδικότερα τους κερκυραίους γονείς για μια σειρά από θέματα με σκοπό την ορθή ενημέρωσή τους, αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας.
Και συνεχίζει:
-Στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2008 βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση να σταματήσουμε τη λειτουργία της μεγάλης πισίνας λόγω τεχνικού προβλήματος στις αντλίες. Η κίνηση αυτή είχε ως μοναδικό σκοπό την έγκαιρη επισκευή της βλάβης έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον να βρεθούμε στη δυσχερέστερη θέση και να αναγκαστούμε να θέσουμε την πισίνα εκτός λειτουργίας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με ό,τι συνέπειες θα είχε αυτό για τους κερκυραίους αθλητές.
-Για τις μετρήσεις θερμοκρασίας της πισίνας το προσωπικό του ΕΑΚ Κέρκυρας χρησιμοποιεί θερμόμετρα οινοπνεύματος ειδικά κατασκευασμένα για το σκοπό αυτό, που η χρήση τους δεν εγκυμονεί κανέναν κίνδυνο για τους αθλητές.
-Το ΕΑΚ Κέρκυρας συνεργάζεται με την εταιρεία ΜΕΤΡΟΧΗΜΙΚΗ η οποία εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISΟ ΙEC 17025:2005 διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ, που πραγματοποιεί ελέγχους ποιότητας του νερού των πισινών του κολυμβητηρίου. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων αναρτώντας σε εβδομαδιαία βάση εντός του χώρου του κολυμβητηρίου σε κοινή θέα προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: